Projectomschrijving

Realisatie van 2 werk gerelateerde ruimtes in een woonhuis. De mindfulness praktijk is in het souterrain gerealiseerd, de werkkamer van een rechter op de eerste etage.

Mindfulness therapeute met haar man en 4 kinderen zochten een huis annex praktijk in Den Haag.

Het huis dat zij vonden is uitermate geschikt gemaakt voor wonen en werken.

De praktijkruimte is in het souterrain verwezenlijkt.

Een 4 delige schuifwand maakt de ruimte flexibel in gebruik.

Bij de parterre is de entree ruimer geworden door de glazen schuifwand en een garderobe kast.

De open keuken is aangeheeld met ondiepe kasten en in de kleur van de wand gespoten waardoor rust en harmonie ontstaan is.

De eerste verdieping is qua indeling dusdanig gewijzigd dat er 2 slaapkamers, een werkkamer en een badkamer is gesitueerd.

Op de zolder, die uit een grote ruimte bestond, zijn 3 slaapkamers, toilet, badkamer en kastenwand gerealiseerd.

Projectdetails

Opdrachtgever: Particulier

Categorie Project: Herindeling woning

Werkzaamheden: Verbouwing